Back to list

Shqiperi

Berat

Berat

Introducing

Berati (quajtur ndryshe dhe si qyteti i një mbi një dritareve) është qyteti i nëntë për nga popullsia në Republikën e Shqipërisë me një popullsi prej, 69,000 banorë. Qyteti është qendra e Qarkut të Beratit. Gjendet në jugun e vendit, 70 km në vijë ajrore

Currency

Lekë

Languages

Shqip

Best time to visit

Vënde per te vizituar See all (0)

No places

Bar & Restorant See all (1)

Vende për të qëndruar See all (0)

No places