Back to list

Shqiperi

Shkodra

Shkodra (ose Shkodër) është qytet dhe bashki në Shqipërinë Veriperëndimore e qendra e rrethit dhe qarkut me të njëjtin emër. Është një prej qyteteve më të vjetra të Shqipërisë, me një histori banimi mijëvjeçare në qytet dhe krahinë.

Introducing

Shkodra është kryeqendra nga mund të nisë udhëtimi për të vizituar veriperëndimin e Shqipërisë. Brenda qytetit ka disa vende historike për tu vizituar që nga kalaja e lashtë, muze, kisha, shtëpi historike, monumente kulti, institucione të kulturës etj.

Currency

Lekë

Languages

Shqip

Best time to visit

Vënde per te vizituar See all (0)

No places

Bar & Restorant See all (0)

No places

Vende për të qëndruar See all (0)

No places